Tilmelding til duftklubben

Få svar på alle spørgsmål om Scentmore Parfume abonnementet.

Hvad sker der hvis jeg ikke vælger duft?

Glemt at vælge din duft? Frygt ej! Hvis du ikke har valgt din månedlige duft, så sender vi dig månedens udvalgte duft.

Er der binding?

Nej. Vi er så sikre på, at du vil elske det, at vi ikke behøver at binde dig til medlemskabet. Du kan derfor frit springe måned over eller opsige. Du er i fuld kontrol.

Hvad er niche dufte?

Hvad koster Scentmore parfume abonnement?

Scentmore parfumeservice koster kun 129 kr./md. Som medlem modtager du hver måned 8 ml. af en valgfri duft. Der er mere end 300 dufte fra kendte brands inkluderet i medlemskabet. Du har også mulighed for at opgradere til nichedufte, der typisk har et

Hvad får jeg?

Du modtager 8 ml. af en valgfri duft hver måned. Dette svarer til 30-dages forbrug, hvis du sprøjter 4 gange hver eneste dag i 30 dage (120 sprøjt i alt). Din parfume ankommer i en genanvendelig glasflaske. Som medlem får du første måned også vores s

Kan jeg selv vælge parfume hver måned?

Ja!. Du kan også lade os vælge for dig. Hvis du vil overraskes så skal du blot undlade at vælge, så sender vi dig automatisk månedens udvalgte duft.Se video om, hvordan du vælger du din månedlige duft.

Hvad koster levering?

Nul og niks - den er gratis for alle medlemmer.

Er der binding?

Nej, vores service er 100 % fleksibel. Du kan pause, springe måned over eller stoppe dit medlemskab nårend du vil! Under dit medlemskab (når du er logget ind) kan du ændre status eller springe en eller flere måneder over. *Hvis du har forudbetalt dit

Hvordan fungerer Scentmore parfume abonnement?

Scentmore parfume abonnement er ret simpelt og er en månedlig forkælelse til dig. Vælg en ny parfume hver måned (8 ml) som kommer direkte i postkassen for kun 129 kr. Der er nok til 30 dage, 4 sprøjt hver dag. Du kan selv vælge din duft - lige nu tæl

Er Scentmores parfumer ægte?

Hvor store er jeres duftrør?

Vores duftrør indeholder 8 ml. parfume,  svarende til 30 dages forbrug ved 4 sprøjt om dagen (ca. 120 sprøjt i alt). Dette bør være rigelig med tid til at teste din duft af på din egen hud og give den en fair chance, før du beslutter dig for, om du e

Hvorfor koster nogle parfumer mere?

Vi tilbyder nu mulighed for at vælge særligt premium og nicheparfumer i medlemskabet. Disse har et premium tillæg når de vælges, da der er tale om særligt dyre og eksklusive dufte med en normalpris på op til 3-4000 kr. i full-size. Det fremgår altid