Hvorfor koster nogle parfumer mere?Opdateret 5 months ago

Vi tilbyder nu mulighed for at vælge særligt premium og nicheparfumer i medlemskabet.

Disse har et premium tillæg når de vælges, da der er tale om særligt dyre og eksklusive dufte med en normalpris på op til 3-4000 kr. i full-size. Det fremgår altid klart om der er tale om et premium produkt.

Ønsker du ikke premium duft?

Frygt ej! Langt størstedelen (aktuelt +300 dufte) af alle duftene fra kendte  brands er tilgængelige i medlemskabet til 129 kr/md.

Kan jeg skifte mellem standard og premium dufte?

Du kan altid selv vælge, om du ønsker at tilføje en premium duft en bestemt måned i medlemsportalen

Klik 'Vælg denne måneds duft' → 'Vælg duft type'