Øvrige spørgsmål

Hvad er parfume koncentration?

Parfumeolier og koncentrationer handler om intensiteten og varigheden af en duft. Parfumeolie er den rene essens af duften uden alkohol eller andre fortyndere. Parfumeolien er kraftig og langvarig, og en lille mængde går som regel langt.Koncentration

Misbrug: Hvorfor er min profil blevet lukket?

Alle ordrer bliver undersøgt af vores system med henblik på at afklare, hvorvidt der er sket eller forsøgt sket misbrug af opstartstilbud personlig og/eller ved tredjemand. Vi ekskluderer uden varsel personer, som vi vurderer forsøger at omgå medlems

Kan jeg rejse med Scentmore?

Hvordan bruger jeg casen?

Jeg ønsker en duft, der ikke er på siden

Sortimentet er i videst omfang et udtryk for hvilke dufte I som medlemmer ønsker at prøve. Hvis der er en (eller flere) dufte du godt kunne tænke dig i medlemsklubben, er alt du skal gøre at skrive til os på [email protected], så vil vi gøre vores

Hvilke lande sender I til?

I øjeblikket sender vi som udgangspunkt kun til Danmark. Hvis du har brug for, at vi sender din duft til et andet land, så skriv til os, så vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning. Vær dog opmærksom på, at forsendelser til udlandet vil have

Hvordan skifter jeg min nye duft i casen?

2. Hiv i proppen, så kommer duften ud 3. Sæt din nye duft i casen.